Hirdetés

miskolc.lap.hu / Ételrendelés, házhozszállítás

Ételrendelés, házhozszállítás

Díjtalan házhoz szállítás Miskolc egész területén

Ebéd házhozszállítás a házi ízek kedvelőinek, fitnesz menü, frissensültek, desszertek

Online ételrendelés - Miskolc

Ebéd házhozszállítás, hidegtál rendelés Miskolc

Kíváncsi vagy rá, hogy mi lesz ma az ebéd? Ha nem otthon, hanem éttermekben szoktál menüt ebédelni, akkor oldalunk óriási hasznodra lesz abban, hogy mindig naprakész legyél kedvenc éttermed kínálatából. Menü ajánlatainkat ki is tudod nyomtatni, amit akár ki is rakhatsz a hűtőszekrényedre, vagy az irodád falára!

Pizzarendelés, kínálat, üzletek bemutatása

Online pizzarendelés Miskolcon, ingyenes házhozszállítás

36 féle pizza a Miskolci pizzériából, a Pizza Boy Miskolcból. Kiszállítunk Miskolcra, Lillafüredre, Miskolctapolcára, Bükkszentkeresztre, Ongára, Felsőzsolcára, Alsózsolcára, Perecesre, Szirmára, Mályi, Kistokaj, Bükkszentlászló, Harsány, Szikszó, Hejőkeresztúr, Gesztely, Sajópetri, Sajólád, Szirmabesenyő

A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kínálatát gyűjti össze. Oldalunkon biztosan megtalálod a számodra legfinomabb fogást, legyen az egy finom pizza, hamburger, egy jó olasz tészta, esetleg egy különleges sushi, tenger gyümölcsei, vagy egy több fogásos hétvégi vacsora, de akár a napi menüdet is megrendelheted a munkahelyedre.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ételrendelés, házhozszállítás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés